Marieke Wouters

Hoi, mijn naam is Marieke! Tekenen met pen en waterverf in kleine zelfgemaakte boekjes vind ik heerlijk. Tekenen op kleiner formaat is ongedwongen, bovendien kun je kleine boekjes makkelijk meenemen. Collages maken en linosnedes drukken doe ik ook graag.
Wil jij ook een nieuwe gewoonte leren om te tekenen in je dagelijks leven, of meer weten over collages en boekbinden? Kijk dan bij mijn online cursussen. Wil je weten, wat ik maak? Kijk dan in mijn portfolio.

De seizoenen beïnvloeden mijn creativiteit.
Elk seizoen heeft zijn eigen energie en ritme en ik daardoor ook.
Nadat ik de avondopleiding beeldende kunst aan de kunstacademie in Den Haag afrondde, heb ik een aantal exposities van mijn werk gehad.
Op een bepaald moment besteedde ik mijn tijd vooral aan mijn baan als inkoper en ons gezin. Toen ik een docent van de academie tegen kwam en ik zei weinig tijd te hebben, wist ik direct dat het onzin was. Tijd is een kwestie van keuzes maken.
Sinds dat moment heb ik mezelf geleerd tijd te maken voor tekenen en andere bezigheden.

Ik woon in Den Haag met een creatieve man, drie kinderen en twee katten. Naast tekenen, collages, lino’s en boekjes maken, werk ik vier dagen als inkoper voor een groot ziekenhuis.
portret Marieke
online cursus tekenen doet wonderen